Dag en nacht de juiste zorg


Wat houdt onze 24-uurszorg in?Als u dag en nacht verzorging nodig heeft en in uw vertrouwde omgeving wilt blijven, is 24-uurszorg voor u een goede oplossing. Doordat er 24 uur per dag een zuster bij u thuis is die zorg draagt voor uw verzorging en verpleging en die ook waar nodig de zorg voor uw huishouding overneemt, is het mogelijk om in uw eigen omgeving te blijven en is opname in een verpleeghuis of hospice geen noodzaak.

Dit betekent dus:
> 24 uur per dag een verzorgende bij u in huis voor uw persoonlijke verzorging;
> Waar nodig ondersteuning van partner en andere mantelzorgers;
> Zorg voor het huishouden, de boodschappen en de maaltijden;
> Waar nodig contact met de thuiszorginstelling, huisarts, apotheek e.d

Persoonlijk contactBakx zorg-professionals vindt het belangrijk dat uw vertrouwde zorg krijgt ,wij streven ernaar een klein team van vaste medewerkers voor u samen te stellen zodat u niet te maken krijgt met telkens wisselende verzorgenden bij u thuis. Deze verzorgenden vullen met elkaar de diensten in en maken met u afspraken over de invulling van de zorg. Doordat wij met een klein vast team werken is de continuïteit van zorg gewaarborgd en is iedereen goed op de hoogte van de gemaakte afspraken zodat de zorg verloopt zoals u dat graag wilt. Verder vinden wij het van belang dat de zorg op deze manier steeds snel bijgesteld kan worden zodat uw verzorging ten alle tijden optimaal aan uw wensen en behoeften voldoet.

FinanciënVoor de betaling van 24-uurszorg zijn verschillende mogelijkheden:
U betaalt de kosten volledig zelf
U betaalt (een deel van) de kosten uit uw PGB
U betaalt aanvullend op de toegekende zorg in natura (maximaal 11 uur per dag) de resterende uren zelf

Meer weten over de mogelijkheden van 24-uurszorg?Graag informeren wij u over onze mogelijkheden. U bereikt ons het snelst door te mailen naar [email protected] of telefonisch via 06 235 119 01.

Onze zorg is zo helder als water, bij ons weet u waar u aan toe bent.
U mag van ons de beste kwaliteit zorg en aandacht verwachten.