Wij detacheren ook zorgpersoneel

Bakx zorg-professionals detacheert verpleegkundigen en verzorgenden in Zuidwest Nederland. Een team van ruim 100 ervaren, gediplomeerde medewerkers is actief in de thuiszorg, voor verpleeg- en verzorghuizen. Onze medewerkers werken geheel zelfstandig en verlenen de afgesproken zorg op het afgesproken tijdstip.

Flexibel inspelen op personeelsbehoefte

Zowel met u als opdrachtgevende instelling als met onze verpleegkundigen en verzorgenden maken wij heldere afspraken en zorgen wij voor een gedegen begeleiding. In het geval van inzet in routes of werkzaamheden in zorginstellingen maakt u met ons een afspraak over de omvang van de detachering en daarna regelt u rechtstreeks met de gedetacheerde medewerker het rooster van de werkzaamheden. Voor de inzet van overige diensten zoals zorg bij PGB-cliënten, nachtzorg, 24-uurs zorg etc. heeft u contact met onze planning.

Ervaren gekwalificeerde medewerkers

Als onze medewerkers zijn gediplomeerd en voldoen aan de beroepsprofielen voor niveau 2, niveau 3 of niveau 4/5. Waar nodig zorgen wij voor ondersteuning en bijscholing. Regelmatig verzorgen wij bij de Bakx zorg-academy opleidingen en trainingen voor onze medewerkers in niveau 2, 3 en 4. Onze medewerkers worden op zeer verschillende taken ingezet en u bent dus altijd verzekerd van ervaren vakkundig personeel.

Flexibel en kostenefficiënt

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Onze medewerkers zijn dus op ieder gewenst tijdstip voor u inzetbaar, ook ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Wij beschikken over bedrijfsauto’s en kunnen dus een redelijk groot werkgebied bestrijken. Onze gedetacheerde medewerkers zijn voor 100% van hun tijd voor u beschikbaar. U heeft niet de lasten van indirecte uren voor overleg, opleiding, vakantie etc.

Onze zorg is zo helder als water, bij ons weet u waar u aan toe bent.
U mag van ons de beste kwaliteit zorg en aandacht verwachten.