Particuliere zorg

U kunt bij ons aankloppen als u een indicatiestelling heeft van het CIZ, zowel voor zorg in natura als voor zorgverlening binnen uw persoonsgebonden budget (PGB).

Voor thuiszorginstellingen

Door bemiddeling van Bakx Zorg-professionals kunt u verzekerd zijn van flexibel inzetbare, deskundige, ervaren en gediplomeerde medewerkers die uw cliënten optimaal verzorgen en verplegen. U maakt met ons de afspraak over de omvang van de detachering en daarna regelt u rechtstreeks met de gedetacheerde medewerker het rooster van de werkzaamheden.

Thuiszorg via Bakx zorg-professionals

Als u op zoek bent naar zorgprofessionals die u kunnen helpen met thuiszorg staat ons team van ervaren en toegewijde verzorgenden en verpleegkundigen voor u klaar. Wij bieden > Persoonlijke verzorging (PV) > Verpleging (VP) > Ondersteunende begeleiding (BG) Ons team van zo’n 125 medewerkers is flexibel inzetbaar, zeer ervaren en gediplomeerd. Om goed te kunnen inspelen op specifieke wensen van mensen met verschillende culturele achtergronden is ons team multicultureel samengesteld. Wij bouwen zo mogelijk een persoonlijke relatie op met onze cliënten.

Kwaliteit gegarandeerd

Bakx Zorg-professionals is in het bezit van het HKZ keurmerk voor thuiszorg, verzorging en verpleging (TV&V). U bent dus verzekerd van verantwoorde zorg waarvan de kwaliteit is gewaarborgd.

Professionaliteit verzekerd

Bakx Zorg-professionals schenkt veel aandacht aan kwaliteit en deskundigheid van de medewerkers. Regelmatig verzorgen wij bij de Bakx Zorg-academy opleidingen en trainingen voor onze medewerkers.

Onze zorg is zo helder als water, bij ons weet u waar u aan toe bent.
U mag van ons de beste kwaliteit zorg en aandacht verwachten.